Competiția este deschisă tuturor pasionatilor de fotografie.

Nu se impun restrictii in ceea ce priveste anul sau anotimpul in care au fost realizate fotografiile, insa e obligatoriu ca acestea sa surprinda cadre din padurile din jurul Iasiului sau alte zone forestiere din judet.

Pentru a inscrie o fotografie in concurs, aceasta va fi trimisa prin wetransfer la adresa de email register@codrii-iasilor.ro pana cel tarziu 10 Aprilie 2019.

Categorii

1. Arbori remarcabili – Codrii Iașilor sunt păduri vechi de amestec ce includ stejari, goruni, fagi, mulți de sute de ani, precum și alte specii fiecare cu frumusețea ei aparte și mereu schimbătoare. Arătați-ne acești arbori minunați din perspectivele voastre preferate!

2. Floră și faună – de la orhidee sălbatice la insecte, animale mici sau mai mari (mistreți, căpriori, cerbi, vulpi, bursuci), pădurea este plină de viată, iar noi o apreciem pe toată! Bineînțeles, fără a o deranja, a se vedea codul de conduită!

3. Omul si natura – Codrii Iașilor se leagă de istoria Moldovei si a Iașiului din cele mai vechi timpuri. Omul a fost aici, lânga/în padure prin satele din zona (dintre care Pietraria, Slobozia si Poiana cu Cetate sunt chiar pe traseul de maraton al I…Ași în Trail) sau prin mănăstiri și schituri. Vrem sa vedem omul, fie locuitor tradițional, “vinit” sau recreațional al pădurii, și prezența lui în natură cu multele ei laturi

Premii

Premiul pentru fiecare categorie este de 2000RON.

Juriul

  • Sorin Onisor
  • Marius Petric
  • Dan Mirica
  • Raluca Ene

Va rugăm sa cititi cu atenție condițiile de participare si codul de conduită, vi le asumați prin înscriere.